Kookworkshop


Heb je interesse om plantaardig(er) te gaan leven, maar zit je vol met vragen en weet je niet waar te beginnen? Kom dan naar één van de kookworkshops van Plant Aardig Onderwijs. Een paar keer per jaar organiseren we bij voldoende belangstelling een vegan kookworkshop op een sfeervolle locatie in Huissen.

Voldoende belangstelling betekent in dit geval dat 8 - 10 deelnemers zich twee weken voor aanvang van de workshop hebben aangemeld via onderstaand formulier.

Tijdens de workshop gaan de deelnemers zelf in een ruime keuken aan de slag met heerlijke, plantaardige recepten om vervolgens samen te genieten van elkaars gerechten.

De kosten bedragen € 37.50 per persoon. Voor die prijs krijg je een zeer gevarieerd en uitgebreid feestmaal, onbeperkt thee en koffie, maar vragen we je wel om just like Down Under je favo drank(jes) zelf mee te nemen. Op die manier blijven wij ook niet met halfvolle flessen zitten en da's weer een stukje duurzamer. En natuurlijk krijg je de recepten van al het lekkers na afloop toegestuurd.

Inloop is rond 17.30 en rond 21.30 wordt iedereen weer uitgezwaaid.

Momenteel zijn er geen nieuwe data gepland voor de kookworkshop. Heb je nou zelf een groep van 8 - 10 personen met wie je een avond plantaardig zou willen koken, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijfformulier kookworkshop

Captcha Code